Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Innottec Hi-temp wax spray

Hi-Temp Wax Spray

excl. BTW
113
Log in of registreer voor de (staffel)prijzen
Selecteer:
Innotec Hi-Temp Wax Spray is een zeer duurzame, aromaatvrije antiroest-coating voor het beschermen van plaatwerk en holle ruimtes. Het product heeft een uitstekend waterverdringend en penetrerend vermogen, waardoor het zelfs tot in de kleinste holtes en kieren doordringt. Hierdoor wordt de ondergrond zeer lange tijd effectief beschermd. Hi-Temp Wax heeft door zijn speciale chemische samenstelling een extreem hoge temperatuurbestendigheid. Het product blijft absoluut stabiel tot een temperatuur van 150°C. Door de zeer hoge temperatuurbestendigheid is Hi-Temp Wax uitermate geschikt om te gebruiken in de motorruimte van het voertuig en machinekamers, het product zal absoluut niet weglopen. 

Bescherming tegen corrosie 
Hi-Temp Wax is te gebruiken om bij constructie of reparatie aan voertuigen metaal en plaatwerk te beschermen tegen corrosie. Veelal wordt dit product aangebracht aan de binnenzijde van portieren, chassisdelen, balken etc. Ook kan Hi-Temp Wax zeer goed worden toegepast voor het beschermen van contactdozen, accupolen en overige elektrische componenten die aan weersinvloeden, vocht, vuil en pekel onderhevig zijn. Hi-Temp Wax zorgt ervoor dat deze delen in hoge mate waterafstotend zijn, waardoor storingen door indringend vocht of corrosie tot een minimum worden beperkt. 

Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk toepasbaar
Hi-Temp Wax is verkrijgbaar in twee verpakkingsvormen: als aerosol en als 1l-verpakking. De verpakking in een 1l-bus is zeer economisch en perfect te verspuiten met de InnoQuip Pressure Pot Gun. De vele instel mogelijkheden van het pistool maken elke gewenste laagdikte mogelijk. De aerosolverpakking is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk toepasbaar. Het product is in eerste instantie bij het aanbrengen vloeibaar, zodat het diep tussen de delen kan dringen. Als het drijfgas verdwenen is, blijft er een mooie, vaste en beschermende coating over.

Productsheet (PDF) (Hi-Temp_Wax_Spray.pdf, 256 Kb) [Download]

  • Goede vloei-eigenschappen bij het aanbrengen.
  • Geen langdurig nalekken na applicatie.
  • Perfecte roestbescherming.
  • Hoge temperatuurbestendigheid (150°C). Het product zal dus ook onder zeer warme omstandigheden niet opnieuw vloeibaar worden.
  • Ongevoelig voor vele chemicaliën, zoals remolie, pekel etc.
  • OEM-vrijgegeven.

Product aanbevelingen