Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Antislip Coating

excl. BTW
1436
Log in of registreer voor de (staffel)prijzen
Selecteer:
Innotec Antislip Coating is een gebruiksklaar 1-componentproduct voor het slipvrij en slijtvast maken van diverse ondergronden, zoals werkvloeren, bordessen, trappen, steigers enz. Antislip Coating is na 1 uur stofdroog en vormt na volledige uitharding een duurzame laag die uitstekend bestand is tegen oliën, petroleum, water, detergenten, verdunde zuren, alkaliën en zouten. Door deze eigenschappen is Antislip Coating ook uitermate geschikt voor het afboorden van laadbruggen en het aanbrengen van veiligheidsmarkeringen op heftrucks, rolsteigers, kranen en ander rollend materieel. De unieke chemische samenstelling maakt omroeren overbodig en zorgt ervoor dat het product te allen tijde in dezelfde homogene samenstelling rechtstreeks uit het blik kan worden aangebracht zonder dat het behandelde oppervlak achteraf structuurverschillen vertoont. 

Gebruik vooraf een primer
Antislip Coating kan in vele gevallen direct op het te coaten oppervlak worden toegepast. Het is echter aan te bevelen om vooraf een primer als hechtlaag aan te brengen. Antislip Coating is zo ontwikkeld dat het uitstekend samengaat met bestaande Innotec-producten. Afhankelijk van het type ondergrond, kunnen volgende Innotec-producten als voorbehandeling/primer worden gebruikt: Construction Primer voor gelakte oppervlakken, staal en andere metalen, Repaplast Primer New Formula voor kunststoffen, Imprisol Primer voor beton/steen en andere sterk zuigende oppervlakken, en Seal Guard voor glas. Hierdoor kan Antislip Coating op nagenoeg elke ondergrond worden aangebracht, zonder dat daarvoor nog een aparte primer moet worden aangeschaft. 

Elk willekeurig oppervlak
Een ander groot voordeel van het product is dat het op elk willekeurig oppervlak (vlak, gebogen, met reliëf) in elke gewenste vorm, lengte of breedte kan worden aangebracht. Antislip Coating is eenvoudig in het gebruik en kan, afhankelijk van de grootte van het te behandelen oppervlak, met een nylon kwast, spatel, plamuurmes of vlakspaan worden aangebracht. Door de handige verpakking in blikken van 1 liter is Antislip Coating ook zeer gebruiksvriendelijk. Het speciale deksel met patentsluiting zorgt ervoor dat de kwast/spatel gemakkelijk af te strijken is, zonder dat de coating de sluiting vervuilt. Hierdoor is het blik altijd weer goed af te sluiten, zodat het product langer houdbaar is en het deksel zich ook weer gemakkelijk laat openen.

Productsheet (Anti_Slip_Coating.pdf, 185 Kb) [Download]

  • Dik vloeibare oplossing.
  • Gemakkelijk te verstrijken.
  • Trekt geen draden.
  • Blijvend elastisch.
  • Sneldrogend.
  • Uitstekende hechting.
  • Eenvoudig in het gebruik, mengen niet nodig.
  • Droogt bij kamertemperatuur.
  • Uitstekende waterbestendigheid.
  • Zeer goede UV-bestendigheid.

Product aanbevelingen