Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Coating

Antislip Coating

Innotec Antislip Coating is een gebruiksklaar 1-componentproduct voor het slipvrij en slijtvast maken van diverse ondergronden, zoals werkvloeren, bordessen, trappen, steigers enz. Antislip Coating is na 1 uur stofdroog en vormt na volledige uitharding een duurzame laag.

Multiflex Coating Spray
  • Volledig pvc-vrije steenslagbescherming 
  • Corrosiewerende werking
  • Geluiddempende coating.
Stucco Spray

Stucco Spray is ideaal voor het maken van structuren en eindafwerking voor in de bouw. Stucco Spray is een professionele structuurmaker op basis van een unieke PU-kunstharsdispersie, waarmee op een eenvoudige en snelle manier allerlei spack- en pleisterstructuren kunnen worden nagebootst.

Hi-Temp Wax Spray

Innotec Hi-Temp Wax Spray is een zeer duurzame, aromaatvrije antiroest-coating voor het beschermen van plaatwerk en holle ruimtes.

Multiflex Coating HS

Innotec Multiflex Coating HS is een volledig pvc-vrije steenslagbescherming en tevens een perfecte corrosiewerende en geluiddempende coating. De fabrieksoriginele structuur kan hiermee perfect worden nagebootst.

Hi-Temp Wax pro 1 ltr

Hi-Temp Wax Pro is een zeer duurzame, aromaatvrije ML-coating van fabrieksoriginele kwaliteit. Dit product op vetzuur-wasbasis heeft een zeer hoge temperatuurbestendigheid tot 170°C.

Repaplast Structure Coat NF
  • Optimaal te verspuiten, in zowel zeer fijne als ook groffe structuren
  • Uitstekende hechting
  • Na 20 minuten nat-in-nat overspuitbaar