Voor uitstekende bescherming van hout of mdf heeft Innotec de juiste primer!

Het doel van een houtprimer is niet alleen om hechting op de eindlaag te verbeteren, maar het zorgt ook voor bescherming en voeding van uw materiaal. Het nadeel van veel houtprimers kan zijn dat het niet in één keer dekt en de droging zijn tijd nodig heeft.

Innotec heeft een tweetal professionele primers ontwikkeld voor hout of mdf, welke in één keer dekken en een snelle droging hebben. De Construction Primer is bijvoorbeeld al na 20 minuten schuur- en schilderbaar. De Imprisol Project Primer is bijvoorbeeld ideaal te gebruiken bij gevelbeplating. Dit product maakt ook onderdeel uit van ons Project Lijm Systeem. Meer informatie daarover vind u onder onze montagesystemen.

Naast dat deze producten ideaal zijn te gebruiken op hout of mdf, kunnen ze ook ingezet worden bij diverse andere materialen. Welke materialen dat zijn vind u terug op de productspecificaties.

Voor meer informatie over bijvoorbeeld specifieke toepassingen kunt u voor een gedegen advies ook contact opnemen met één van onze productspecialisten.