Kunststof primer voor een uitstekende hechting!

Er is een grote hoeveelheid aan verschillende kunststoffen op de markt. Voorbeelden zijn PET, Poly Ethyleen, Poly Propyleen, PVC, plastic etc. Door recycling word dit aantal alleen maar groter. Door de diversiteit in kunststoffen kan het lastig zijn deze onderdelen goed te primen. Het is daarom belangrijk dat u een goede primer heeft die het mogelijk maakt dat u het materiaal goed kunt overschilderen.

Innotec heeft hiervoor een tweetal kunststof primers ontwikkeld die op nagenoeg alle kunststoffen een goede hechting heeft en geeft. Veel van onze primers zijn sneldrogend. Zo is bijvoorbeeld de Repaplast Primer met 10 minuten droog. Daardoor kunt u snel verder werken.

Naast dat deze producten uitermate geschikt zijn voor kunststof hebben ze nog vele andere toepassingen. Voor een nog betere hechting adviseren wij u de ondergrond vooraf grondig te reinigen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met onze Repaplast Cleaner AS.

Heeft u vragen over specifieke toepassingen dan kunt u voor een gedegen advies ook contact opnemen met één van onze productspecialisten.