Een professionele primer voor nagenoeg alle toepassingen!

Er zijn tal van (universele) primers op de markt, maar welke heeft u nodig voor uw toepassing? Bij het kopen van een primer is het belangrijk dat u er een heeft die speciaal geschikt is voor uw ondergrond en zorgt voor een goede bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Innotec heeft voor nagenoeg elke toepassing een primer in spuitbus die uitstekend dekt en snel na te bewerken is. Veel van onze primers zijn UV bestendig, waterbestendig en oplosmiddelbestendig. Zo is bijvoorbeeld onze Construction Primer perfect geschikt om metaaldelen te gronden en te beschermen tegen corrosie. Wat hiervan een bijkomend voordeel is, is dat deze na 5 minuten al stofdroog en na 20 minuten al schuurbaar en overschilderbaar is. Ook hebben we een zinkspray die u uitstekend kunt toepassen op oude laklagen en non-ferro metalen. Dit product geeft zelfs bescherming aan metalen die gelast gaan worden. Naast deze twee voorbeelden heeft Innotec ook primers voor bijvoorbeeld stuc, kit, tegels, beton en acryl. Onze spuitbussen zijn naast deze toepassing voor vele andere doeleinden ook geschikt.

Om u te voorzien van het juiste advies bij uw toepassing kunt u ook contact opnemen met één van onze productspecialisten.