Wie zijn wij?
Persoonlijk contact, professioneel advies, kwalitatief hoogstaande producten en klantgerichte service zijn de termen die Innotec en haar medewerkers het beste omschrijven. Wij van Innotec Nederland zijn leverancier en specialist op het gebied van onderhoud, reparatie en montage. De mensen van Innotec geloven dat we onze afnemers kunnen voorzien van het beste advies en producten van de hoogste kwaliteit. Deze hoogwaardige kwaliteit kunnen wij garanderen door ons team enthousiaste medewerkers met hart voor onze producten en jarenlange ervaring in de branche. Wij werken nauw samen met onze afnemers, waarbij we goed luisteren naar hun wensen en behoeften. Daarnaast kijken we naar de trends in de markt, bezoeken we regelmatig vakbeurzen en doen veel marktonderzoek. Op deze manier leveren wij al jarenlang producten van de beste kwaliteit. Niet voor niets is onze slogan ook “only quality has a future”

Ons enthousiaste team van medewerkers heeft jarenlange ervaring in de branche en hierdoor kunnen wij net een stap verder gaan in professioneel advies richting onze afnemers. Door het geven van demonstratie op locatie weten onze afnemers precies welke producten geschikt voor hen zijn. Hierdoor leveren zij op hun beurt weer perfect werk af bij hun eigen klanten. De medewerkers van Innotec worden continu geschoold om ervoor te zorgen dat kennis up to date is. Wij geloven in onze producten en willen ook dit enthousiasme naar onze afnemers overbrengen.

Onze klanten
Door middel van ons advies op maat in combinatie met hoogwaardige kwaliteitsproducten zorgen we ervoor dat er een wederzijds succes ontstaan bij onze klanten voor de lange termijn. Ons klantenbestand blijft maar groeien en natuurlijk hebben we u er ook graag als klant bij. Wij vinden het belangrijk dat er een vertrouwensband ontstaat en voor ons is geen klus te groot. Voor elk probleem is er een oplossing en ons enthousiaste team helpt u hierbij. Wij hechten heel veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en hierop worden wij ook hoog gewaardeerd.

Wat verstaan wij onder kwaliteit?
Onder kwaliteit verstaan wij niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Wij verstaan hieronder ook dat u als afnemer het juiste professionele advies krijgt. Op onze website proberen wij u van het beste advies te voorzien, maar wij komen ook uiteraard bij u langs om u meer te vertellen over onze producten. Onze vertegenwoordigers geven u graag een demonstratie over de verschillende producten en systemen uit ons assortiment.

Al onze producten worden uitvoerig getest en volgens alle voorwaarden en certificeringen geproduceerd. Hierdoor weet u zeker dat u producten aanschaft die volgens de beste standaarden zijn vervaardigd. Daarnaast is een betrouwbare levering natuurlijk ook van belang. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar en worden snel op een desgewenst adres geleverd. Heeft u vragen over het bovenstaande? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Interessante artikelen