Opleidingen

Opleidingen en trainingen

Onze productmanagers en technische specialisten, in totaal zo'n 55, melden zich regelmatig in ons eigen opleidingscentrum voor training en bijscholing. Op het rooster staan disciplines als de nieuwste technieken op het gebied van kunststof- en glasreparatie, gevelplaatverlijming, technische en bouwkundige afdichtingen, roest- en vochtbescherming, reiniging van airco's en dergelijke. Deze trainingen en bijscholingen zijn niet alleen door onze eigen productmanagers en technische specialisten te volgen, maar ook door onze afnemers. Hierbij zijn complete in-house trainingen op maat mogelijk. De opleidingen worden gegeven door onze eigen experts die jarenlange ervaring hebben in de branche en ieder jaar ook hun kennis up to date houden. 

Waterdicht bouwen

Waterdicht bouwen is een nieuwe innovatieve manier van bouwen. De cursus Waterdicht Bouwen geeft de cursist inzage in de mogelijk- en onmogelijkheden van het waterdicht maken van natte cellen in de bouwsector. De cursus is bestemd voor aannemers, bouwbedrijven, tegelzetters, installatiebedrijven en overige afwerkingsbedrijven. De cursus wordt gegeven in ons Hoofdkantoor in Enschede of bij u op locatie. 

Innovatief bouwen

Tegenwoordig zijn er heel veel nieuwe technieken ontwikkeld voor goed en innovatief bouwen. Hierbij moet u denken aan luchtdicht bouwen, betere gevelplaatverlijming en op een goede manier afdichten. Ook hiervoor heeft Innotec een mooie cursus ontwikkeld. Deze cursus wordt gegeven bij u op locatie of in ons trainingscentrum in Enschede. 

Kom bij ons langs!

Vindt u het leuk om eens bij ons te komen kijken of wenst u meer informatie hierover te krijgen? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.