Opleidingen

Opleidingen en trainingen

Onze productmanagers en technische specialisten, in totaal zo'n 55, melden zich regelmatig in ons eigen opleidingscentrum voor training en bijscholing. Op het rooster staan disciplines als de nieuwste technieken op het gebied van kunststof- en glasreparatie, gevelplaatverlijming, technische en bouwkundige afdichtingen, roest- en vochtbescherming, reiniging van airco's en dergelijke. Deze trainingen en bijscholingen zijn niet alleen door onze eigen productmanagers en technische specialisten te volgen, maar ook door onze afnemers. Hierbij zijn complete in-house trainingen op maat mogelijk. De opleidingen worden gegeven door onze eigen experts die jarenlange ervaring hebben in de branche en ieder jaar ook hun kennis up to date houden. 

Scholingsfonds

Door de accreditatie van het scholingsfonds voor RJ Opleidingen BV (onderdeel van de Mirari Goup) kunnen werkgevers die werken volgens de CAO voor bouwnijverheid, aanspraak maken op de subsidieregeling vanuit het scholingsfonds. (Dit geldt enkel voor de trainingen Innovatief- en Waterdicht bouwen, de VCA training is sinds enige tijd uit de subsidieregeling verdwenen.) Het is dus erg interessant om een opleiding bij ons te volgen!

RJ Opleidingen B.V.

RJ Opleidingen B.V. is een onderdeel van de RJ Groep (De RJ Groep is een dochteronderneming van de Mirari Group waar ook Innotec als dochteronerneming onder valt) Vanuit een ultra modern trainingscentrum brengt RJ Opleidingen B.V. een groot aantal cursussen op de markt in relatie tot veiligheid. BHV en VCA zijn hier enkele voorbeelden van. Klik hier om het cursusaanbod bouw van R.J. Opleidingen B.V. te bekijken.Ter uitbreiding van het cursusaanbod is een samenwerking tot stand gekomen met Innotec voor het ontwikkelen en doceren van een tweetal cursussen ten aanzien van het bijscholen op vakinhoudelijk gebied van uitvoerend personeel. De cursussen ‘Waterdicht Bouwen’ en ‘Innovatief Bouwen’ zijn daarvan het resultaat. RJ Opleidingen B.V. is geaccrediteerd door het scholingsfonds voor de bouw. Hierdoor kunnen werkgevers die werken volgens de cao voor bouwnijverheid, bij het afnemen van deze cursussen, aanspraak maken op de subsidieregeling vanuit het scholingsfonds.

Waterdicht bouwen

Waterdicht bouwen is een nieuwe innovatieve manier van bouwen. De cursus Waterdicht Bouwen geeft de cursist inzage in de mogelijk- en onmogelijkheden van het waterdicht maken van natte cellen in de bouwsector. De cursus is bestemd voor aannemers, bouwbedrijven, tegelzetters, installatiebedrijven en overige afwerkingsbedrijven.  Klik hier om meer informatie over de cursus te bekijken. De cursus wordt gegeven in het opleidingscentrum van R.J. Groep wat overigens gevestigd is op 500 meter van het hoofdkantoor van Scorpion Nederland. Klik hier voor de digitale folder over het waterdicht bouwen. 

Innovatief bouwen

Tegenwoordig zijn er heel veel nieuwe technieken ontwikkeld voor goed en innovatief bouwen. Hierbij moet u denken aan luchtdicht bouwen, betere gevelplaatverlijming en op een goede manier afdichten. Ook hiervoor heeft Scorpion Nederland een mooie cursus ontwikkeld. Voor een complete inhoud van deze cursus klik hier om naar de informatie over Innovatief Bouwen te gaan. Deze cursus wordt ook deels gegeven in het opleidingscentrum van RJ Opleidingen B.V. Klik hier voor de digitale brochure van de cursus. 

Kom bij ons langs!

Vindt u het leuk om eens bij ons te komen kijken of wenst u meer informatie hierover te krijgen? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Onze medewerkers zitten voor u klaar op telefoonnummer 088 434 99 69!