roest verwijderen

Roest verwijderen en smeren met één product!

De professionals onder ons kennen het probleem wel dat bouten en moeren goed vastgeroest kunnen zitten. Er zijn diverse soorten roestoplossers op de markt die roest verwijderen, maar deze voldoen in de praktijk vaak niet aan alle eisen en/of wensen. Innotec heeft daarvoor Deblock Oil ontwikkeld.

Deblock Oil is een roestoplosser en roestomvormer met een sterk penetrerend vermogen. Naast het losmaken en verwijderen van roest zorgt het door de toevoeging van grafiet voor smering. Om nieuwe roestvorming te voorkomen kunt u het beste zorgen voor een product dat beschermd, vocht verdrijft en corrosiewerend is. Het kan zijn dat u daarvoor meerdere producten gebruikt. Deblock Oil bezit al deze eigenschappen in één bus.

U kunt Deblock Oil ook bij moeilijke applicaties gebruiken zoals aluminium- en staalverbindingen. Zelfs als u Deblock Oil op in de buurt aanwezige rubbers zou spuiten, kan dit geen kwaad want het tast geen rubbers aan. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan raamrubbers bij een auto.