De Spuitlijm van Innotec is de Spray-Seal HS

Deze spuitlijm is geschikt voor legio toepassingen

De spuitlijm Spray-Seal HS van Innotec is een aromaatvrije, verspuitbare elastische spuitkit. Deze verspuitbare kit is op basis van een MS polymeer. De Spray-Seal HS biedt een zeer nauwkeurige verwerking, zonder overspray of spinnenwebben. Met de Spray-Seal HS kunt u nagenoeg elke soort structuur aanbrengen en is het nat-in-nat overspuitbaar, waardoor u snel verder kunt werken. Klik hier om de spuitlijm Spray Seal HS te bekijken. 

De Spray-Seal HS is te gebruiken voor legio toepassingen. Deze kit behoort onder andere tot ons Waterproof Systeem. Het Waterproof Systeem zorgt ervoor dat u een ruimte op professionele en eenvoudige wijze een ruimte lucht- en vochtdicht kunt maken. Met het Waterproof Systeem bespaart u daardoor veel tijd en dus geld. Uitgebreide informatie daarover vind u onder in onderstaand overzicht.

Daarnaast is onze Spray-Seal uitermate geschikt om bijvoorbeeld bodemplaten, wielkuipen en dorpels te reparereren. Het nadeel van diverse soortgelijke producten is dat ze een onaangename geur hebben en op de adem slaan. Spray-Seal HS is daarentegen een erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te hanteren spuitlijm.

Voor meer informatie hierover kunt u ook contact op nemen met één van onze specialisten voor een gedegen advies. Zij komen graag bij u langs om u een professionele demonstratie op locatie te geven. U zult versteld staan van de kwaliteit van onze producten. Het beste in de markt!