Ruitreparatie kunt u vanaf nu zelf met Innotec!

Ruitreparatie is makkelijker dan het vervangen van een ruit

Mensen denken vaak niet aan ruitreparatie. Het repareren van ruitschade, bijvoorbeeld een sterretje in de ruit van een truck, auto, tram, bus, tractoren etc. wordt veelal uitbesteed. Uitbesteden is makkelijk, maar daar hangt vaak een behoorlijk prijskaartje aan. Innotec heeft een ruitreparatie systeem welke het mogelijk maakt zelf uw reparatie uit te voeren. Dat kan u een hoop geld besparen. Klik hier om naar ons ruitreparatie systeem te gaan.

Het Ruiten Reparatie Systeem is een set gereedschappen en chemische producten die speciaal ontwikkeld zijn om op een efficiënte en zeer professionele manier steenslagschades en sterretjes in gelaagde voorruiten te kunnen repareren. 

Een ster in uw voorruit ontstaat vaak door invloed van buitenaf, bijvoorbeeld opspattende steentjes. Deze belanden vaak via de wielen van de voorganger met hoge snelheid op de voorruit. Het resultaat is dat deze lelijke beschadigingen vaak zeer hinderlijk zijn voor het zicht van de chauffeur. Het Ruiten Reparatie Systeem zorgt er in de meeste gevallen voor dat het sterretje in de voorruit niet zal doorscheuren en dat het zicht sterk verbetert. 

Met een kleine tijds- en materiaalinvestering wordt de beschadigde voorruit in een perfecte staat teruggebracht. Meer informatie over het reparatiesysteem vind u onder reparatiesystemen. U kunt voor een gedegen advies ook contact opnemen met één van onze productspecialisten. Zij komen graag bij u langs om u een professionele demonstratie te geven. U zult versteld staan van het resultaat!