Professionele Ruitenkit van Innotec!

Er zijn veel verschillende ruitenkitten op de markt voor het verlijmen van ruiten in bijvoorbeeld truck´s, auto´s, trams, landbouwtractoren, etc. Vaak zijn er voor het aanbrengen van dit soort producten veel handelingen nodig. 

Ruitenkit word veelal gemaakt van een PU (Poly Urethaan) en bevat daardoor diverse oplosmiddelen. Door de oplosmiddelen hebben dergelijke kitten een beperkte houdbaarheid. Daarnaast komt het ook veel voor dat men voor het verlijmen primers en activators nodig heeft. 

Innotec heeft een ruitenkit ontwikkeld op basis van een MS-polymeer en is dus oplosmiddelvrij. Onze ruitenkit heeft een open verwerkingstijd van circa 15 minuten. Door de unieke samenstelling heeft de kit een perfecte hechting op oude ruitenkit, gelakt metaal, polyester, glas en keramische randen. Wanneer u het toepast op één van deze ondergronden heeft u geen primer of activator nodig. 

Deze ruitenkit maakt ook deel uit van onze complete ruitenvervangingssysteem. Informatie daarover kunt u vinden onder reparatiesystemen. Voor een gedegen advies over uw toepassing kunt u ook contact opnemen met één van onze productspecialisten.