Polyester reparatie kunt u nu zelf uitvoeren!

Polyester repareren met het advies van Innotec

Polyester repareren komt vaker voor dan de meeste mensen denken. Onderdelen die gemaakt zijn van polyester, bijvoorbeeld een bumper, boot, glijbaan, coating zwembad etc., zijn vaak erg kwetsbaar. Veelal wordt reparatie uitbesteed of wordt het onderdeel vervangen, terwijl het ook mogelijk is om zelf die reparatie uit te voeren. Daarmee kunt u een hoop geld besparen. 

Innotec heeft hiervoor het Repaplast Kunststof Reparatie Systeem ontwikkeld. Klik hier om dit systeem te bekijken. Dit is een unieke set producten die speciaal ontwikkeld zijn om op een professionele en doeltreffende wijze reparaties te kunnen uitvoeren aan kunststof delen. Door de unieke samenstelling van de producten, benaderen deze zoveel mogelijk de oorspronkelijke structuur en eigenschappen van het te repareren onderdeel. Hierdoor zijn de reparaties zeer duurzaam en in staat om de flexibiliteit van het materiaal te volgen. 

De reparatieset is geschikt voor nagenoeg alle voorkomende kunststoffen, zoals PP, ABS en polyester. Met het systeem kunt u schade aan kunststof in veel gevallen perfect repareren. Het systeem zorgt er in die gevallen voor dat deze, vaak dure, kunststofdelen niet meer vervangen hoeven te worden. Met een zeer geringe tijdsinvestering wordt het beschadigde of gescheurde onderdeel in de originele staat teruggebracht. Repaplast Kunststof Reparatie Systeem is geschikt om alle schades, variërend van krassen tot en met scheuren en gaten duurzaam te herstellen. 

Meer informatie hierover vind u bij onze reparatiesystemen. U kunt voor een gedegen advies ook contact opnemen met één van onze productspecialisten. Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs om u een professionele demonstratie te geven. Klik hier om naar ons polyester reparatie systeem te gaan.