Montagekit

U zoekt een montagekit en wij bieden u het topsegment!

De montagekit van Innotec staat zeer goed bekend in de markt. Bij veel vormen van montage heeft men een lijm nodig die past bij de situatie. Een montagelijm moet aan bepaalde eisen voldoen wil hij met recht tot montagelijm gekroond worden. Belangrijke eigenschappen van een montagekit zijn dat hij hechting heeft op de meeste materialen, dat het product niet krimpt, dat het flexibel blijft en dat het een hoge aanvangshechting heeft. Klik hier om naar het assortiment montagekitten te gaan. 

De Powerbond van Innotec is bijvoorbeeld een montagekit die uniek is in zijn soort. Het product hecht op vele soorten materialen. Hierbij kunt u denken aan metaal, kunststoffen, PVC, etc. Bij bepaalde situaties kan het wel zijn dat u het beste een primer kunt gebruiken, zoals bij bijvoorbeeld een polypropyleen. Wij adviseren u dan ook om bij lastig te verlijmen materialen zoals kunststoffen, advies in te winnen bij één van de productspecialisten van Innotec.

Oplosmiddelvrije kit

Ook is de Powerbond volledig oplosmiddelvrij. Dit heeft als voordeel dat het product na uitharding niet zal krimpen of scheuren. Deze montagekit blijft dus flexibel en kan hierdoor enige werking van ondergronden opvangen. Hierdoor loopt u minder risico loopt dat de verbinding het zal begeven. Tevens kunnen oplosmiddelen soms ondergronden aantasten. Dit is bij de  Powerbond XS 330 dus niet het geval.

De mooiste eigenschap van onze montagekit is toch eigenlijk wel dat hij zo’n ongekend hoge aanvangshechting heeft. Hierdoor kunt u in veel situaties uw montagewerkzaamheden makkelijker en sneller uitvoeren, zonder dat er een fixatie noodzakelijk is.

Mocht u nog meer infomatie willen over de Innotec Powerbond XS 330, dan kunt u onderstaand de productinformatie openen. Heeft u een specifieke toepassing dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze productspecialisten staan u graag te woord.