Het Repaplast Kunststof Reparatie Systeem, voor een professioneel resultaat!

Door invloeden van buitenaf is de kans groot dat kunststof onderdelen snel verweren, bleek en grauw worden. Bij beschadiging van het materiaal besteden we reparatie of vervanging vaak uit en daar hangt dan ook een leuk prijskaartje aan.

Innotec heeft hiervoor het Repaplast Kunststof Reparatie Systeem ontwikkeld. Klik hier om het kunststof reparatie systeem te bekijken. Dit is een unieke set producten die speciaal ontwikkeld zijn om op een professionele en doeltreffende wijze reparaties te kunnen uitvoeren aan kunststofdelen. Door de unieke samenstelling van de producten, benaderen deze zoveel mogelijk de oorspronkelijke structuur en eigenschappen van het te repareren kunststofdeel. Met de reparatieset is de kunststofreparatie zeer duurzaam en in staat om de flexibiliteit van het kunststof te volgen.

Repaplast Kunststof Reparatie Systeem is geschikt voor nagenoeg alle voorkomende kunststoffen, zoals PP, ABS en polyester. Met het systeem kunnen schades aan kunststof in veel gevallen perfect gerepareerd worden. Het systeem zorgt er in die gevallen voor dat deze, vaak dure, kunststofdelen niet meer vervangen hoeven te worden.

Met een zeer geringe tijdsinvestering wordt het beschadigde of gescheurde kunststof (kunstof) onderdeel in de originele staat teruggebracht. Repaplast Kunststof Reparatie Systeem is geschikt om alle schades, variërend van krassen tot en met scheuren en gaten duurzaam te herstellen.

Meer informatie over het Kunststof Reparatie Systeem vind u onder reparatiesystemen. Voor vragen over specifieke toepassingen kunt u ook contact opnemen met één van onze productspecialisten. Zij komen graag een professionele demonstratie op locatie bij u verzorgen.