Reparatie of vervanging is niet meer nodig, vanaf nu kunt u zelf uw kunststof bumper herstellen!

Kunststof herstellen kunt u het beste doen met de producten van Innotec. Door invloeden van buitenaf is de kans aanwezig dat de kunststof bumper van bijvoorbeeld truck, bus, auto, vrachtwagen, tractor etc beschadigd. Ook een botsing of ongelukje zit in een klein hoekje. We besteden de reparatie of vervanging vaak uit en daar hangt dan ook een leuk prijskaartje aan. 

Vanaf nu kunt u met het kunststof reparatie systeem van Innotec uw reparatie zelf uitvoeren. Klik hier om naar het kunststof reparatie systeem te gaan. Het Repaplast Kunststof Reparatie Systeem is een unieke set producten die speciaal ontwikkeld zijn om op een professionele en doeltreffende wijze reparaties te kunnen uitvoeren aan kunststofdelen. Door de unieke samenstelling van de producten, benaderen deze zoveel mogelijk de oorspronkelijke structuur en eigenschappen van het te repareren kunststofdeel. Hierdoor zijn de reparaties zeer duurzaam en in staat om de flexibiliteit van het kunststof te volgen. 

Repaplast Kunststof Reparatie Systeem is geschikt voor nagenoeg alle voorkomende kunststoffen, zoals PP, ABS en polyester. Met het systeem kunnen schades aan kunststof in veel gevallen perfect gerepareerd worden. Het systeem zorgt er in die gevallen voor dat deze, vaak dure, kunststofdelen niet meer vervangen hoeven te worden. Met een zeer geringe tijdsinvestering wordt het beschadigde of gescheurde onderdeel in de originele staat teruggebracht. Repaplast Kunststof Reparatie Systeem is geschikt om alle schades, variërend van krassen tot en met scheuren en gaten duurzaam te herstellen. 

Meer informatie hierover vind u bij onze reparatiesystemen. U kunt voor een gedegen advies ook contact opnemen met één van onze productspecialisten. Zij komen graag langs om een professionele demonstratie te geven. 

Toepassingsmogelijkheden

Het kunststof reparatie systeem heeft een groot scala aan toepassingsmogelijkheden waardoor u weer direct aan de slag kan. Of het nu opzoek bent naar cosmetische reparatie of technische reparatie, wij bieden u de middelen om de reparatie zelf uit te voeren in plaats van dit uit te laten besteden. Het Repaplast Kunststof Reparatie systeem is geschikt om diverse scheurtjes, beschadigingen en barsten te herstellen bij een tal van producten:

  • Uw kunststof scooterkap herstellen
  • Scheurtjes in de caravan
  • Polyester kappen herstellen
  • De Polyester ringen herstellen
  • Uw kunststof douchebak

Wilt u zeker dat uw soort beschadiging en product geschikt is voor het Repaplast systeem, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.