Kit verwijderen

Kit verwijderen? Lijm verwijderen? Gebruik Seal and Bond remover! 

Wil je oude kit verwijderen of lijm verwijderen? Of wil je na het verwijderen van stickers en tapes (zoals bijvoorbeeld duct tape), de achtergebleven lijmresten weghalen? Dit is met de producten en advies van Innotec een fluitje van een cent. Lees hieronder meer en bestel daarna het product Seal and Bond Remover.

Normaal gesproken zijn dit tijdrovende bezigheden. Innotec heeft hiervoor de kit- & lijmverwijderaar Seal & Bond Remover ontwikkeld. Hoe werkt het? Spuit de kit verwijderaar Seal & Bond Remover op de te behandelen plek, laat het even intrekken en veeg de resten weg met een doek. Zo eenvoudig is het!

Zeer bijzondere kit en lijm verwijderaar

Wat dit product zo bijzonder maakt is dat het naast al deze toepassingen ook siliconen verwijdert. Daarnaast is deze kitverwijderaar uitstekend te gebruiken als ontvetter.

Heb je een andere toepassing en ben je benieuwd of de Seal & Bond Remover daar ook voor gebruikt kan worden? Neem dan contact op met één van onze productspecialisten of bestel direct en sta versteld van zijn kracht.