eepdm lijm

EPDM lijm van Innotec behoudt zijn flexibiliteit!

De EPDM lijm van Innotec staat bekend als 1 van de beste EPDM lijmen in de branche. Problemen die bij het gebruik van EPDM lijm kunnen ontstaan is dat ze niet flexibel genoeg zijn, waardoor kans op scheuren aanwezig is. Daarnaast komt het voor dat deze producten niet op vochtige ondergronden verwerkt kunnen worden. Klik hier om naar ons assortiment EPDM lijmen te gaan. 

Of u nu EPDM op een dak wil plakken of wil gebruiken voor een vijver, met de Innotec producten is het allemaal mogelijk. Door de flexibiliteit van onze EPDM lijm is kans op scheuren minimaal. Wanneer men bijvoorbeeld in de dakdekkerswereld dakleer moet lijmen, dan is het ideaal om te werken met een kit die ook op vochtige ondergronden te verwerken is. Dat kan met een lijm op basis van MS polymeer zoals onze Spray-Seal HS en Adheseal.

De EPDM lijmen van Innotec zijn uitermate geschikt voor het verlijmen of afdichten van vrijwel alle ondergronden in de industrie- en/of bouwsector. Voorbeelden zijn metaal, aluminium, beton, steen, hout, bouwfolies, PVC, rubber, vijverfolies etc. Heeft u vragen over EPDM lijm of over andere producten in ons assortiment? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Een vertegenwoordiger komt graag bij u langs om een professionele demonstratie te geven. Na deze demonstratie wilt u niets anders meer dan lijm van Innotec.