Welke constructielijm u ook zoekt, Innotec is uw partner!

Een goede constructielijm is lastig te vinden. Constructielijmen zijn er in veel verschillende soorten. Het verschil van kwaliteit is daarbij vaak groot. We verlangen tegenwoordig veel van een constructielijm. Daarnaast moet een constructielijm multifunctioneel inzetbaar zijn. In de categorie lijmen heeft Innotec een kwalitatief hoogwaardige constructie lijm in het assortiment. De PU-Fix is een universele, gemakkelijk verwerkbare, sterke polyurethaan voor een breed toepassingsgebied, welke middels luchtvochtigheid uithard. Klik hier om naar de constructielijm PU-Fix te gaan. 

U kunt bijvoorbeeld met de constructielijm PU-Fix hoekverbindingen van kranslijsten in keukens verlijmen, hoekverbindingen bij een daktrim verlijmen, kunststof of natuurstenen dorpels verlijmen op beton. Daarnaast kunt u het gebruiken om vensterbanken (hout, steen of natuursteen) te monteren of om vloermatten en ondervloeren verlijmen.

Naast deze voorbeelden zijn er legio andere toepassingen waarbij de PU-Fix gebruikt kan worden. Het is toepasbaar op hout, polystyreen- en polyurethaanschuim, glaswol, kurk, formica, beton, steen, marmer en metalen op poreuze ondergronden. Het product bevat geen oplosmiddelen en heeft een snelle doorharding. Doordat de PU-Fix al handvast is na 30 minuten kunt u snel verder werken. Heeft u vragen over constructielijmen of over de andere producten bij Innotec? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.