Professionele lijm koopt u bij Innotec! 

Welke professionele lijm gebruiken we voor welke toepassing en welke ondergrond? Het kan lastig zijn te bepalen welke lijm u nodig heeft. Innotec heeft de specialisten in huis om u hierin een goed advies te geven. Klik hier om naar ons assortiment professionele lijmen te gaan. 

Lijm is er in veel verschillende soorten voor veel verschillende materialen. Of het nu gaat om het lijmen van PVC, aluminium, beton of steen, Innotec heeft voor nagenoeg elk materiaal een geschikte lijm. Voorbeelden zijn een spiegellijm, contactlijm, secondelijm of spuitlijm. Een aantal van onze lijmen zijn op basis van MS polymeer, waardoor ze ook op vochtige ondergronden te gebruiken zijn en op diverse ondergronden. Voor het snel verlijmen van nagenoeg alle kunststoffen hebben we ook een PU 2 componenten lijm.

Om te zorgen dat u de juiste lijm voor de juiste toepassing gebruikt voorzien we u dan ook graag van een gedegen advies. Neemt u daarom contact op met een van onze specialisten. Zij kunnen u perfect vertellen welke professionele lijm voor u geschikt is. Klik op de bovenstaande link om ons assortiment professionele lijmen te bekijken.