Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Innotec Quick Bond

Quick Bond

excl. BTW
636.1
Log in of registreer voor de (staffel)prijzen
Selecteer:
Quick Bond is speciaal ontwikkeld voor het snel repareren van kunststoffen en metalen. Samen met de Quick Bond Activator zijn dit twee unieke producten Quick Bond heeft een bijzondere gelvorm, waardoor de lijm niet vloeit en perfect op de plaats blijft waar hij wordt aangebracht. Druppels die onderliggende delen beschadigen of verlijmde vingers behoren hierdoor tot het verleden. Quick Bond heeft een zeer lange open tijd, waardoor de te verlijmen delen perfect kunnen worden gepositioneerd. Met behulp van Quick Bond Activator wordt het moment bepaald waarop de lijm per direct reageert en een optimale verbinding tot stand brengt. 

Uitstekende hechting op diverse kunststoffen en metaal
Quick Bond heeft een uitstekende hechting op diverse kunststoffen en gelakt en ongelakt metaal. Door het opspuiten van Quick Bond Activator hardt het product in enkele seconden uit, waardoor het direct belast of verder bewerkt kan worden. Zowel in Automotive als in de Industrie komt het regelmatig voor dat kunststof steuntjes, ogen, clips, boutjes of tapgaten afbreken. Deze kunnen met Quick Bond perfect worden verlijmd. Bij verlijmingen die zwaar belast worden, kan de verlijming met Repaplast Grey of Repaplast Black worden verstevigd en dient de Quick Bond ter fixatie. Doordat Quick Bond volledig transparant is, ziet men geen breuklijn en is het product ook zeer geschikt voor het lijmen van kunststof achterlichten, knipperlichten, zwaailichten, perspex koepels, displays enz. én voor het opvullen van gaatjes in koplampglas. 

Zeer makkelijk in gebruik en nauwkeurig te doseren

Bij fijne elektronicawerkzaamheden kan Quick Bond ook worden gebruikt voor het eenvoudig doch effectief vastleggen van de bedrading. Als onderdeel van het Repaplast Scratch Repair System kan het product ook toegepast worden voor het vullen van krassen in gestructureerde kunststof, alvorens deze met Repaplast Structure Coat en Repaplast Colour Finish Better Care worden afgewerkt. Door de handige verpakking in tubes van 10 g met canule is Quick Bond eenvoudig in het gebruik en zeer nauwkeurig te doseren. De unieke, goed afsluitbare dop (Nozzle (Quick Bond)) zorgt ervoor dat de tube keer op keer probleemloos te openen en lang houdbaar is.
  • Sneldrogend.
  • Kleurloos.
  • Uitstekende hechting.
  • Eenvoudig in het gebruik, mengen niet nodig.
  • Bevat geen oplosmiddelen.
  • Thixotroop.
  • Droogt bij kamertemperatuur.

Product aanbevelingen