Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Clear Bond

excl. BTW
  • Perfect transparant.
  • Uitstekende hechting op moeilijke ondergronden.
  • Thixotroop (reactieve gel > schudden voor gebruik).
  • Droogt zowel bij kamertemperatuur als versneld na activatie.
  • Eenvoudig in het gebruik.
Log in of registreer voor de (staffel)prijzen
Selecteer:

Clear Bond is een perfect heldere lijm voor het snel repareren en verlijmen van nagenoeg alle moderne kunststoffen, rubbersoorten, houtsoorten en ook metalen. Door zijn unieke thixotrope karakter kan het product heel precies worden aangebracht, zelfs op een verticale ondergrond. Na aanbrengen is Clear Bond uitzonderlijk transparant.

Clear Bond is een met moderne technologie ontwikkelde cyanoacrylaatlijm die in combinatie met Innotec Acti-Prim succesvol kan worden toegepast op een enorm breed scala aan ondergronden, waaronder zelfs polyethyleen en polypropyleen. Om de uitharding van Clear Bond te versnellen, kan men zowel Innotec Acti-Prim als Quick Bond Activator gebruiken.

Niet alleen in de Automotive maar ook in de Industrie sector komt het regelmatig voor dat kunststof steuntjes, ogen, clips, boutjes of tapgaten afbreken. Deze kunnen met Clear Bond perfect verlijmd worden. Bij verlijmingen die zwaar belast worden en waarbij het unieke transparante karakter van Clear Bond van minder belang is, kan men de verlijming met Topfix of Repaplast verstevigen en Clear Bond ter fixatie gebruiken.

Doordat Clear Bond in combinatie met Acti-Prim volledig transparant is, ziet men geen breuklijn en is het product perfect geschikt voor het verlijmen van achterlichten, knipperlichten, zwaailichten, perspex koepels, displays enz.

Dankzij de handige verpakking in 10 g flesjes met doseerdop is Clear Bond eenvoudig in het gebruik en nauwkeurig te doseren.

Geen extra productkenmerken.

Product aanbevelingen