Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Borgmiddelen

Schroefdraadborging is een sterk alternatief voor de klassieke mechanische borgmiddelen en wordt gebruikt bij het vastzetten en afdichten van bouten, moeren, en tapeinden. Het anaerobe borgingsproduct wordt tevens veelal gebruikt bij remschijven, remklauwen, aandrijfassen en draagarmen.

Bij Innotec hebben wij een drietal schroefdraadborgingsmiddelen die ontwikkeld zijn volgens de nieuwste technieken. De borgmiddelen komen in drie sterktes: Medium, Strong en Extra-Strong. Inno-Lock helpt bij het voorkomen van loskomende onderdelen door schokken of trilling en is geschikt voor vrijwel alle metalen. De Inno-Lock werkt door middel van gemakkelijk stromende vloeistoffen die de speling tussen elkaar passende schroefdraden volledig opvult. Dankzij het gebruiksklare pompflesje kunt u het product tevens zeer precies doseren en aanbrengen.

Inno-Lock Medium (blue)

Innotec Inno Lock is een anaeroob schroefdraadborgingsproduct dat volgens de nieuwste technologie op dit gebied ontwikkeld is en verkrijgbaar is in drie verschillende sterkten: Medium, Strong en Extra Strong.

Inno-Lock Starterset (3 = 1)

De Inno-Lock Starter Set bestaat uit anaerobe schroefdraadborgingsproducten die in drie verschillende sterkten (Medium, Strong en Extra-Strong) en volgens de nieuwste technologie op dit gebied ontwikkeld zijn.

Inno-Lock Strong (red)

Inno-Lock is een anaeroob schroefdraadborgingsproduct dat volgens de nieuwste technologie op dit gebied ontwikkeld is en verkrijgbaar is in drie verschillende sterkten: Medium, Strong en Extra Strong.

Inno-Lock Extra strong (green)

Innotec Inno Lock is een anaeroob schroefdraadborgingsproduct dat volgens de nieuwste technologie op dit gebied ontwikkeld is.

Innotec, voor al uw borgmiddelen

Wij helpen u graag verder op het gebied van montage, reparatie en onderhoud, ook voor al uw borgmiddelen staan wij voor u klaar. Heeft u vragen over het gebruik van schroefdraadborging, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Eén van onze medewerkers helpt u graag verder hierin en kan, op verzoek, ook een productdemonstratie op locatie met u inplannen.