Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Lijmen

Adheseal
  • Unieke, blijvend elastische verlijmings- en afdichtingskit
  • Zeer sterk verlijmend
  • Toepasbaar op vrijwel alle materiaalsoorten
Adheseal Marine
  • Zeer geschikt voor afdichten van naden bij Teakdekken
  • Toepasbaar op vrijwel alle materiaalsoorten
  • Zelfs te gebruiken in vochtige omstandigheden
Adheseal Project Lijm
  • Speciaal ontwikkeld voor verlijmen gevelplaten
  • Verschillende materialen mogelijk (HPL, Natuursteen etc)
  • Uitermate sterke lijmkit
Adheseal Project Lijm 600ml (Worst)

Adheseal Project Lijm is een unieke hoogwaardige verlijmende kit, die sterk en flexibel is en deel uitmaakt van het Innotec Project Lijm Systeem.

Adheseal tube zwart 50 ml.

De Innotec Adheseal tube is gelijk aan onze bekende Adheseal kit, echter in een kleiner formaat. Speciaal voor de kleine klus in huis.

Clear Bond

Clear Bond is een perfect heldere lijm voor het snel repareren en verlijmen van nagenoeg alle moderne kunststoffen, rubbersoorten, houtsoorten en ook metalen.

Fast-Glue 1

Fast-Glue is een snel uithardende ethyl-cyanoacrylaatlijm voor het snel en duurzaam verlijmen van moeilijke materialen, zoals metaal, rubber en kunststof.

Fast-Glue 3

Fast-Glue is een snel uithardende ethyl-cyanoacrylaatlijm voor het snel en duurzaam verlijmen van moeilijke materialen, zoals metaal, rubber en kunststof.

Inno-Lock Extra strong (green)

Innotec Inno Lock is een anaeroob schroefdraadborgingsproduct dat volgens de nieuwste technologie op dit gebied ontwikkeld is.

Inno-Lock Medium (blue)

Innotec Inno Lock is een anaeroob schroefdraadborgingsproduct dat volgens de nieuwste technologie op dit gebied ontwikkeld is en verkrijgbaar is in drie verschillende sterkten: Medium, Strong en Extra Strong.

Inno-Lock Starterset (3 = 1)

De Inno-Lock Starter Set bestaat uit anaerobe schroefdraadborgingsproducten die in drie verschillende sterkten (Medium, Strong en Extra-Strong) en volgens de nieuwste technologie op dit gebied ontwikkeld zijn.

Inno-Lock Strong (red)

Inno-Lock is een anaeroob schroefdraadborgingsproduct dat volgens de nieuwste technologie op dit gebied ontwikkeld is en verkrijgbaar is in drie verschillende sterkten: Medium, Strong en Extra Strong.

Innotec