Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Lijmen

Versa Tape 5mm 20mtr.

Versa Tape is een zeer gemakkelijk te verwerken afdichtingskit op rol. Met Versa Tape kunnen afdichtingwerkzaamheden op een snelle, eenvoudige, maar vooral duurzame manier worden verricht.

Inno-Lock Extra strong (green)

Innotec Inno Lock is een anaeroob schroefdraadborgingsproduct dat volgens de nieuwste technologie op dit gebied ontwikkeld is.

Inno-Lock Strong (red)

Inno-Lock is een anaeroob schroefdraadborgingsproduct dat volgens de nieuwste technologie op dit gebied ontwikkeld is en verkrijgbaar is in drie verschillende sterkten: Medium, Strong en Extra Strong.

Inno-Lock Starterset (3 = 1)

De Inno-Lock Starter Set bestaat uit anaerobe schroefdraadborgingsproducten die in drie verschillende sterkten (Medium, Strong en Extra-Strong) en volgens de nieuwste technologie op dit gebied ontwikkeld zijn.

Inno-Lock Medium (blue)

Innotec Inno Lock is een anaeroob schroefdraadborgingsproduct dat volgens de nieuwste technologie op dit gebied ontwikkeld is en verkrijgbaar is in drie verschillende sterkten: Medium, Strong en Extra Strong.

Versa Tape 12mm 20mtr.

Versa Tape is een zeer gemakkelijk te verwerken afdichtingskit op rol. Met Versa Tape kunnen afdichtingwerkzaamheden op een snelle, eenvoudige, maar vooral duurzame manier worden verricht.

Top Glass Licht grijs

Innotec Top Glass is een nieuwe generatie beglazingkit op basis van MS-polymeer die perfecte verwerking- en overschildereigenschappen combineert met een duurzame kwaliteit. Het product is isocyanaat, oxim, siliconen- en oplosmiddelvrij, UV- en weersbestendig en voldoet aan ISO 11600 norm G25 HM.

Quick Bond Activator

Quick Bond en Quick Bond Activator zijn twee unieke producten die tezamen speciaal ontwikkeld zijn voor het snel repareren en verlijmen van nagenoeg alle moderne kunststoffen en metalen.

Clear Bond

Clear Bond is een perfect heldere lijm voor het snel repareren en verlijmen van nagenoeg alle moderne kunststoffen, rubbersoorten, houtsoorten en ook metalen.

Safe Seal IQ

Safe Seal IQ is een hoogwaardige, sterk verlijmende ruitenkit op MS-polymeerbasis, speciaal ontwikkeld voor het installeren van gelijmde ruiten in de mobiliteitssector, waar een verwerkingstijd van ± 15 min gewenst is.

Adheseal Project Lijm 600ml (Worst)

Adheseal Project Lijm is een unieke hoogwaardige verlijmende kit, die sterk en flexibel is en deel uitmaakt van het Innotec Project Lijm Systeem.

Fast-Glue 3

Fast-Glue is een snel uithardende ethyl-cyanoacrylaatlijm voor het snel en duurzaam verlijmen van moeilijke materialen, zoals metaal, rubber en kunststof.

Innotec