Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

2-componenten

Onder de twee componenten lijmen, ook wel de 2K lijmen genoemd, vallen de lijmen die bestaan uit een lijmbasis en een verharder. De verpakking van de twee componenten lijm bestaat uit een handige duokoker en met behulp van onze Mixer gun kunt u met uiterste precisie de twee componenten mengen voor een optimaal resultaat.

Wij hebben een drietal 2-componenten lijm, elke met zijn eigen toepassingsgebied en specialiteit. Het uitharden van de lijm doet zich pas voor op het moment dat de twee componenten met elkaar in aanraking komen, de speciale mixer nozzle voorkomt echter dat dit te vroegtijdig of te laattijdig gebeurt waardoor onze twee componenten lijm nog lang houdbaar blijft.

Repaplast
Repaplast is een goed schuurbare en overspuitbare kunststof lijm dat uitstekende hechting heeft op diverse kunststoffen, hout, metaal, geprimered glas, gelakt en ongelakt metaal. Kan onder andere uitstekend gebruikt worden voor de afdichting van douche- of afvoerputjes.

Metal Weld
Metal Weld is een witte lijmsoort, met uitstekende UV-, chemische en weerbestendigheid. Het is speciaal ontwikkeld om op vrij simpele wijze uitzonderlijk taai-sterke lijmverbindingen te realiseren op de meest uiteenlopende ferro- en non-ferrometalen. Hiernaast is het geschikt voor een groot scala aan composietmaterialen als carbon en glasvezel. De samenstelling van Metal Weld maakt het tevens mogelijk om sterke lijnverbindingen te creëren zonder voorafgaande behandeling met een primer.

Unifix 300
Unifix 300, is zoals de naam al doet vermoeden geschikt voor de meest uiteenlopende montagewerkzaamheden in de bouw- en onderhoudssector. Het is geschikt voor nagenoeg alle in de bouw voorkomende ondergronden zoals, beton, steen, hout, gipsplaten, natuursteen, tegels enz.. Door de optimale mengverhouding van deze twee componenten lijm zal het perfect opschuimen in boorholtes en andere gaten om zo voor een sterke mechanische alsook chemische hechting met de ondergrond te zorgen.
Metal Weld
  • 2 Componenten product voor verlijming
  • Toepasbaar op Ferro en non Ferro metalen
  • Na uitharding een nooit geziene hechting met een uitermate hoge afschuifkracht
Unifix 300 S Antraciet
  • Snel uithardend en licht expanderend 2-componenten vloeibare plug
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Vervanging voor allerlei soorten pluggen, dus geen plug meer nodig
Unifix 300 Wit

Snel uithardend en licht expanderend 2-componenten vloeibare plug

  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Vervanging voor allerlei soorten pluggen, dus geen plug meer nodig