Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Beglazingskitten

De Top Glass van Innotec is een nieuwe generatie beglazingskit. Hij is op basis van MS-polymeer. Dit staat voor een duurzame kwaliteit, met perfecte verwerkingseigenschappen. Tevens is onze beglazingskit UV- en weersbestendig. Dit betekent dat de beglazingskit zowel binnen als buiten te gebruiken is. Top Glass is verkrijgbaar in wit, zwart en grijs. Onze beglazingskit is geschikt voor bijna iedere beglazingsvoeg en trekt nauwelijks draden. Hij heeft daarnaast een zeer goede hechting op onder andere glas en geschilderde of geprimerde houten, metalen, aluminium, kunststof kozijnen en glaslatten, beton en steen. 

Top Glass Wit
  • Beglazingskit op veel ondergronden beschikbaar
  • Zowel binnen als buiten toepasbaar
  • Al na 1 uur overschilderbaar met watergedragen laksystemen
Top Glass Zwart

Innotec Top Glass is een nieuwe generatie beglazingkit op basis van MS-polymeer die perfecte verwerking- en overschildereigenschappen combineert met een duurzame kwaliteit.

Top Glass Licht grijs

Innotec Top Glass is een nieuwe generatie beglazingkit op basis van MS-polymeer die perfecte verwerking- en overschildereigenschappen combineert met een duurzame kwaliteit. Het product is isocyanaat, oxim, siliconen- en oplosmiddelvrij, UV- en weersbestendig en voldoet aan ISO 11600 norm G25 HM.

Beglazingskit overschilderbaar

Voor velen is het belangrijk of een beglazingskit overschilderbaar is. Onze beglazingskit is overschilderbaar met watergedragen laksystemen na 1 uur. Met lakken op basis van alkydhars moet de kit volledig uitgehard zijn, en dat betekent +/- 24 uur. Wel is het aan te raden dit vooraf te testen.

Beglazingskit kopen

Beglazingskit kopen bij Innotec gaat zeer eenvoudig. Wij leveren vanuit voorraad dus u heeft uw kit altijd binnen 2 werkdagen in huis. Wanneer u een spoedbestelling heeft kunt u dit natuurlijk altijd bij ons aangeven. U krijgt bij ons de beste kwaliteit, professioneel advies, en u heeft de mogelijkheid om op factuur te betalen. Bel ons gerust als u vragen heeft over de beglazingskit, of een ander Innotec product. Eventueel is het zelfs mogelijk een demonstratie van verschillende producten aan te vragen.