Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Multi Seal

excl. BTW
  • Goede hechting op de meeste ondergronden
  • Trekt geen draden
  • Geen vrije siliconen
  • Sanitair ingesteld en goede UV-bestendigheid
  • Niet geschikt voor natuursteen
Log in of registreer voor de (staffel)prijzen
Selecteer:

Professionele elastische afdichtingskit

Multi Seal is een neutraal uithardende afdichtingskit voor binnen- en buitentoepassingen. Multi Seal combineert een groot elastisch herstelvermogen met een zeer hoge treksterkte, zelfs in voortdurend contact met vocht. Primerloos aan te brengen op diverse ondergronden zoals beton, keramische en geglazuurde tegels, hout, metaal, zink, koper, chroom en vele kunststoffen. Niet geschikt voor natuursteen.

Door zijn lange open tijd is Multi Seal ideaal voor het afdichten van diverse constructie- en aansluitvoegen bij grotere werkzaamheden. Doordat het product blijvend elastisch is, kan het perfect worden gebruikt voor applicaties die aan beweging (maximaal 25%) onderhevig zijn.

Voeg & afdichtingssysteem
Multi Seal maakt deel uit van het Innotec voeg- en afdichtingssysteem. In combinatie met Innotec Back Fill Foam, Seal Guard (primer voor poreuze ondergronden), Acti-Prim (voor specifieke en lastig hechtende ondergronden als acryl, polycarbonaat, e.d.) en Seal Fluid is dit systeem de oplossing voor naden en voegen die onderhevig zijn aan zware belastingen. 

Productsheet (Pdf) (Multi_Seal.pdf, 441 Kb) [Download]

Geen extra productkenmerken.

Product aanbevelingen