Kennismakingsactie Unifix en Metal Weld

Innotec biedt haar klanten in mei en juni een bijzondere kennismakingsactie. Gedurende deze periode wordt het complete systeem van Unifix en Metal Weld aangeboden tegen een aanzienlijk gereduceerd tarief. Gepresenteerd in twee speciaal samengestelde koffers kunt u alle benodigdheden voor een effectieve toepassing van deze Innotec montage producten uitproberen. Bestel vandaag nog uw koffer!

Unifix

Unifix is een snel uithardend en licht expanderend middel voor alle soorten bevestigingsproblemen. Door zijn perfecte verankering in de boorhalte en solide, snelle hechting op nagenoeg alle ondergronden kunnen montagewerkzaamheden versneld worden uitgevoerd. Met behulp van de bijbehorende zeefhulzen kunt de Unifix ook gebruiken als vloeibare plug in alle holle wanden c.q. holle bouwstenen. 

De koffer bestaat uit een aantal Unifix patronen, mixer nozzles, Mixer Gun en twee soorten zeefhulzen (10/48 en 12/50). Zo heeft u alles voorhanden om een verscheidenheid aan bevestigingsproblemen in alle soorten (bouw)materialen vakkundig op te lossen.

Wilt u ook kennis maken met alle voordelen van het Unifix toepassingssysteem? Bestel vandaag nog uw Unifix koffer voor een unieke prijs!

Metal Weld

Metal Weld is een nieuwe generatie isocyanaatvrije 2-componenten methacrylaatlijm die uitstekend geschikt is voor structurele verbindingen van nagenoeg alle ferro- en non-ferrometalen alsmede een groot scala aan composietmaterialen. De speciale samenstelling van Metal Weld maakt het mogelijk om op vrij eenvoudige wijze uitzonderlijk taai-sterke lijmverbindingen te realiseren op de meest uiteenlopende (metalen) ondergronden, zoals kunststof, staal en aluminium. Met behulp van de bijbehorende Mixer Gun is het product gemakkelijk en secuur te doseren wat een perfecte verwerking garandeert. Naast de Mixer Gun bestaat de koffer uit Metal Weld patronen, Repaplast Cleaner, Repaplast Primer en mixer nozzles. Voor het aanbrengen van Metal Weld dient het oppervlak schoongemaakt te worden met de Repaplast Cleaner. Wanneer u kunststof wilt verlijmen dient u de te verlijmen oppervlakten eerst te behandelen met de Repaplast Primer. Zo heeft u alles voorhanden om metalen en kunststof ondergronden te verlijmen.

Voorzie uzelf in één keer van het complete Metal Weld toepassingssysteem en bestel uw koffer vandaag nog voor een unieke prijs!

Wilt u een van de onderstaande koffers uit de kennismakingsactie bestellen? Neem dan contact op met uw accountmanager of bel ons op 053-428 29 54.