Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Gereedschappen

Afmesspatelset

De Sealant Spatula is een set van 3 spatels voor het professioneel afmessen van kitnaden en voegen.

Mixer Gun

De Mixer Gun is een speciaal ontwikkeld pistool voor de tweecomponenten-duokoker Repaplast en Topfix. Het pistool is uit een hoogwaardig kunststof vervaardigd.

Progun 2000

De Pro 2000 Gun is een hoogwaardig kitpistool voor het professioneel verwerken van kokers/patronen. De Pro 2000 Gun is vervaardigd uit stevige en duurzame materialen.

Sealer Applicator 1

De Sealer Applicator is een zeer uniek spuitpistool op perslucht waarmee op een professionele en uiterst eenvoudige wijze fabrieksoriginele structuren kunnen worden nagebootst.

Electro Seal

Innotec Electro Seal is een unieke vloeibare afdichting voor het optimaal isoleren en beschermen van elektrische componenten, zoals elektrische bedrading, stekkers, sensoren etc.

Easy Grip Gun

De Easy Grip Gun is een hoogwaardig kitpistool voor het professioneel verwerken van kokers/patronen tot 310 ml. De Easy Grip Gun is vervaardigd uit zeer stevige en duurzame materialen.

Multi Sprayer
  • Zeer robuuste fles met duurzame materialen
  • Vernevelt onder constante druk (max. 4 bar werkdruk).
  • Speciale Viton-dichtingen.
Lube Shuttle pistool

De Lube Shuttle Gun is een unieke vetspuit waarmee op een eenvoudige en effectieve wijze smeerpunten kunnen worden voorzien van de juiste hoeveelheid onderhoudsvet.

Nylon kwasten

InnoQuip Brushes zijn kwasten vervaardigd uit hoogwaardige nylon. De kwasten kunnen worden gebruikt voor het verstrijken van kitten tot een fabrieksoriginele structuur.

Air Sealant Applicator 300

De Air Sealant Applicator 300 is een hoogwaardig kitpistool op perslucht waarmee op een professionele en uiterst eenvoudige wijze patronen of 300 ml worstverpakkingen kunnen worden verwerkt.

Wattenbolletje

Wattenbolletjes zijn speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van primers. De Wattenbolletjes zijn gemaakt van een speciaal vilt waardoor de primer niet in het bolletje wordt gezogen.

Glass Tool Set

De Innotec Glass Tool Set is een combinatie van een aantal gereedschappen waarmee op een professionele manier voertuigruiten kunnen worden gedemonteerd.