Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Gereedschappen

Innotec heeft diverse soorten gereedschappen die u helpen om uw klus gemakkelijker en efficiënter uit te voeren. Binnen ons assortiment vindt u onder andere diverse gepatenteerde mixers, spuiten en kwasten waarmee u op uiterst eenvoudige wijze kunt kitten, verven en spuiten. Tevens vindt u bij ons diverse hulpmiddelen waarmee u op een professionele manier ruiten kunt vervangen.

Heeft u een vraag over het gebruik van één van onze gereedschappen of zoekt u specifiek product maar kunt u deze niet vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Afmesspatelset

De Sealant Spatula is een set van 3 spatels voor het professioneel afmessen van kitnaden en voegen.

Mixer Gun

De Mixer Gun is een speciaal ontwikkeld pistool voor de tweecomponenten-duokoker Repaplast en Topfix. Het pistool is uit een hoogwaardig kunststof vervaardigd.

Sealer Applicator 1

De Sealer Applicator is een zeer uniek spuitpistool op perslucht waarmee op een professionele en uiterst eenvoudige wijze fabrieksoriginele structuren kunnen worden nagebootst.

Progun 2000

De Pro 2000 Gun is een hoogwaardig kitpistool voor het professioneel verwerken van kokers/patronen. De Pro 2000 Gun is vervaardigd uit stevige en duurzame materialen.

Electro Seal Tube

Innotec Electro Seal is een unieke vloeibare afdichting voor het optimaal isoleren en beschermen van elektrische componenten, zoals elektrische bedrading, stekkers, sensoren etc.

Multi Sprayer
  • Zeer robuuste fles met duurzame materialen
  • Vernevelt onder constante druk (max. 4 bar werkdruk).
  • Speciale Viton-dichtingen.
Easy Grip Gun

De Easy Grip Gun is een hoogwaardig kitpistool voor het professioneel verwerken van kokers/patronen tot 310 ml. De Easy Grip Gun is vervaardigd uit zeer stevige en duurzame materialen.

Stone Triple Nozzle

Speciale nozzle met drie uitgangen
Eenvoudige reiniging
Makkelijk te installeren
Universeel toepasbaar
Duurzaam materiaal

Nylon kwasten

InnoQuip Brushes zijn kwasten vervaardigd uit hoogwaardige nylon. De kwasten kunnen worden gebruikt voor het verstrijken van kitten tot een fabrieksoriginele structuur.

Lube Shuttle pistool

De Lube Shuttle Gun is een unieke vetspuit waarmee op een eenvoudige en effectieve wijze smeerpunten kunnen worden voorzien van de juiste hoeveelheid onderhoudsvet.

Wattenbolletjes

Wattenbolletjes zijn speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van primers. De Wattenbolletjes zijn gemaakt van een speciaal vilt waardoor de primer niet in het bolletje wordt gezogen.

Air Sealant Applicator 300

De Air Sealant Applicator 300 is een hoogwaardig kitpistool op perslucht waarmee op een professionele en uiterst eenvoudige wijze patronen of 300 ml worstverpakkingen kunnen worden verwerkt.

Bij Innotec kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met professioneel advies. Ons assortiment bestaat uit diverse oplossingen en producten op het gebied van onderhoud, reparatie en montage. Alle producten die u hierboven ziet kunnen vanuit voorraad geleverd worden, u hoeft dus nooit lang te wachten op uw bestelling. Uiteraard kunt u het ook bij ons aangeven als u een spoedbestelling heeft. 

Bent u niet helemaal zeker over het gebruik van een bepaald soort gereedschap, dan kunt u altijd een productdemonstratie inplannen. Tijdens de productdemonstratie laten wij u graag kennis maken met handige tips en tricks over het gebruik van het gereedschap.