Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Inno-Lock Starterset (3 = 1)

excl. BTW
1750
Log in of registreer voor de (staffel)prijzen
Selecteer:

De Inno-Lock Starter Set bestaat uit anaerobe schroefdraadborgingsproducten die in drie verschillende sterkten (Medium, Strong en Extra-Strong) en volgens de nieuwste technologie op dit gebied ontwikkeld zijn. Inno-Lock is uitermate geschikt voor de borging van schroefdraad waarbij eventuele demontage later mogelijk is, maar ook voor permanente borging van bouten en tapeinden met grote diameter en spoed. Daarnaast kan Inno-Lock perfect worden toegepast voor het borgen van remschijven, remklauwen, aandrijfassen en draagarmen. Inno-Lock biedt een betrouwbare verbinding zonder het gebruik van primers en/of activators en is te gebruiken op ferro- en non-ferrometalen, gegalvaniseerd of onbehandeld. Inno-Lock voorkomt het lostrillen van onderdelen die gevoelig zijn voor trillingen, waardoor het gebruik van veerringen en contramoeren vaak overbodig wordt. Bijkomende voordelen zijn dat het product ook afdicht en corrosie helpt voorkomen. 3 verschillende sterkten:


Inno-Lock Medium (Blauw)

Zorgt voor een middelsterke borging en wordt gebruikt i.p.v. een zelfborgende moer. Is bestand tegen schokken en trillingen bij schroefdraaddiktes tot 6 mm. Eenvoudig te demonteren (losdraaimoment: 13-22 Nm).


Inno-Lock Strong (Rood)

Zorgt voor een sterke borging van schroefdraad van 6 tot en met 10 mm. Demonteren is mogelijk, maar vereist enige krachtinspanning (losdraaimoment: 22-33 Nm).


Inno-Lock Extra Strong (Groen)

Zorgt voor een zeer sterke borging van lagers en schroefdraad van meer dan 10 mm. Moeilijk te demonteren (losdraaimoment: 23-40 Nm).


Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk toepasbaar
Door de unieke “non-drip” verpakking is Inno-Lock gebruiksvriendelijk en gemakkelijk toepasbaar. De perfecte afsluiting van het product in het flesje voorkomt besmetting van het product zodat de kwaliteit optimaal blijft. Bovendien zorgt het pompflesje ervoor dat het product zeer precies te doseren en aan te brengen is. Ook de juiste mate van vloeibaarheid zorgt ervoor dat Inno-Lock altijd optimaal en gemakkelijk plaatselijk kan worden aangebracht zonder de capillaire werking te verstoren.
  • Unieke “non-drip” verpakking.
  • Borgmiddel op gelbasis.
  • Optimale houdbaarheid.
  • Uitermate eenvoudig in alle posities te gebruiken (dus ook ondersteboven).
  • Uniforme kleurindicatie.
  • Losbreekmoment duidelijk vermeld op de verpakking.
  • Kostenbesparend; maakt veerringen en contramoeren vaak overbodig.

Product aanbevelingen