Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

High Temp Wax Pro

Hi-Temp Wax pro 1 ltr

excl. BTW
428
Log in of registreer voor de (staffel)prijzen
Selecteer:
Hi-Temp Wax Pro is een zeer duurzame, aromaatvrije ML-coating van fabrieksoriginele kwaliteit. Dit product op vetzuur-wasbasis heeft een zeer hoge temperatuurbestendigheid tot 170°C. Hierdoor blijft het zelfs stabiel in de buurt van warme motordelen en de uitlaat. Bij het aanbrengen heeft Hi-Temp Wax Pro een optimaal kruipvermogen om ook in de kleinste openingen te kunnen indringen. Daardoor wordt overal een perfecte roestbescherming bereikt. Binnen 1 uur na applicatie zal Hi-Temp Wax Pro niet meer navloeien waardoor langdurig nalekken wordt voorkomen.Hi-Temp Wax Pro heeft door zijn speciale chemische samenstelling een extreem hoge temperatuurbestendigheid. Het product blijft absoluut stabiel tot een temperatuur van 170°C. Door de zeer hoge temperatuurbestendigheid is Hi-Temp Wax Pro uitermate geschikt om te gebruiken in de motorruimte van het voertuig en machinekamers, het product zal absoluut niet weglopen. 

Zeer goed toepasbaar en gebruiksvriendelijk
Hi-Temp Wax Pro is te gebruiken om bij constructie of reparatie aan voertuigen metaal en plaatwerk te beschermen tegen corrosie. Veelal wordt dit product aangebracht aan de binnenzijde van portieren, chassisdelen, balken etc. Ook kan Hi-Temp Wax Pro zeer goed worden toegepast voor het beschermen van contactdozen, accupolen en overige elektrische componenten die aan weersinvloeden, vocht, vuil en pekel onderhevig zijn. Hi-Temp Wax Pro zorgt ervoor dat deze delen in hoge mate waterafstotend zijn, waardoor storingen door indringend vocht of corrosie tot een minimum worden beperkt.  Hi-Temp Wax Pro is verkrijgbaar in diverse verpakkingsvormen: naast de 1 liter schroefbus is het product ook leverbaar als 60 liter vat en 200 liter vat. Verspuiten van de 1 liter bus gebeurt met een traditioneel opschroefbaar pistool (4-6 bar), met de InnoQuip Multi Sprayer 1,3 l of Multi Sprayer 10 l of door middel van de speciaal voor dit doel ontwikkelde InnoQuip Pressure Pot Gun (2-4 bar). De vele instelmogelijkheden van dit pistool maken elke gewenste laagdikte mogelijk. Voor het optimaal behandelen van holle ruimtes is er de Cavity Tube Set.
  • Goede vloei-eigenschappen bij het aanbrengen.
  • Geen langdurig nalekken na applicatie.
  • Perfecte roestbescherming.
  • Hoge temperatuurbestendigheid (170°C). Het product zal dus ook onder zeer warme omstandigheden niet opnieuw vloeibaar worden.
  • Ongevoelig voor vele chemicaliën, zoals remolie, pekel etc.
  • OEM-vrijgegeven.
  • Optimaal verwerkbaar met lagedrukspuit, bv. de InnoQuip Multi Sprayer 1,3 l of Multi Sprayer 10 l.

Product aanbevelingen