Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Overige

Hydro Guard 5 liter
  • Brengt waterafstotende laag op ondergrond.
  • Wel ademend van binnen naar buiten
  • Werkt geweldig tegen groene aanslag
Air Shot Fresh
  • Hoogwaardige geurexplosie
  • Siliconenvrij
  • Verfrist de behandelde ruimte onmiddellijk
Plastic repair system

Het Repaplast Plastic Repair System is een unieke set producten die speciaal ontwikkeld zijn om op een professionele en doeltreffende wijze reparaties te kunnen uitvoeren aan kunststofdelen.

Repaplast cleaner Antistatic

Repaplast Cleaner Antistatic is een professionele reiniger die speciaal ontwikkeld is voor het reinigen van de meest voorkomende kunststoffen.

Sealer Applicator 1

De Sealer Applicator is een zeer uniek spuitpistool op perslucht waarmee op een professionele en uiterst eenvoudige wijze fabrieksoriginele structuren kunnen worden nagebootst.

Electro Seal Tube

Innotec Electro Seal is een unieke vloeibare afdichting voor het optimaal isoleren en beschermen van elektrische componenten, zoals elektrische bedrading, stekkers, sensoren etc.

Repaplast Scratch Repair System

Het Repaplast Scratch Repair System is een unieke set producten die speciaal zijn ontwikkeld om op een professionele en veilige wijze oppervlakteschades aan gestructureerde kunststofdelen te kunnen repareren.

Innogrease MP 260 Lube Shuttle

Innogrease MP 260 is een uiterst hoogwaardig en veelzijdig inzetbaar vet waarvan de zorgvuldig gekozen EP-additieven vrij zijn van zware metalen.

Hi-Temp Wax pro 1 ltr

Hi-Temp Wax Pro is een zeer duurzame, aromaatvrije ML-coating van fabrieksoriginele kwaliteit. Dit product op vetzuur-wasbasis heeft een zeer hoge temperatuurbestendigheid tot 170°C.

Nylon kwasten

InnoQuip Brushes zijn kwasten vervaardigd uit hoogwaardige nylon. De kwasten kunnen worden gebruikt voor het verstrijken van kitten tot een fabrieksoriginele structuur.

Lube Shuttle pistool

De Lube Shuttle Gun is een unieke vetspuit waarmee op een eenvoudige en effectieve wijze smeerpunten kunnen worden voorzien van de juiste hoeveelheid onderhoudsvet.

2C - Metal

Innotec 2C-Metal is een snel doorhardende kunststof, die door goed kneden wordt geactiveerd. Geschikt voor oneindig veel toepassingen in de bouw, industrie en mobiliteitssector. Innotec 2C-Metal is in 15 minuten hard.

Innotec