Voor een waterdichte coating is Innotec uw partner!

Een ruimte waterdicht maken is vaak een lastige en dure aangelegenheid. De aanschaf van materialen is vrij kostbaar en het aanbrengen op zich, kost veel tijd en energie. Er zijn diverse manieren waarop u een bepaalde ruimte of oppervlak waterdicht kan maken. 

Innotec heeft diverse hoogwaardige coatings die bepaalde ruimtes of oppervlakken waterdicht kunnen maken zonder al te veel werk en kosten. 

Innotec heeft bijvoorbeeld het Waterproof Systeem voor het waterdicht maken van bijvoorbeeld een badkamer. Dit systeem zorgt ervoor dat de ruimte volledig wordt afgesloten van vocht en water door middel van de Spray-Seal HS. Naast de zekerheid die het biedt, is het makkelijk aan te brengen en is het ten opzichte van andere methoden een stuk goedkoper in uren en aanschaf. Meer informatie over dit systeem vind u onder onze montagesystemen.

Daarnaast hebben we de Hydro Guard, een coating voor onder andere buitenmuren en gevels. Dit product zorgt voor een onzichtbare, ademende en waterafstotende laag. 

Vanwege de diversiteit in producten en toepassingen raden wij u aan om voor een gedegen advies contact opnemen met één van onze productspecialisten.