Hoogwaardige coatings voor nagenoeg elke toepassing!

Er zijn een heleboel soorten coating verkrijgbaar op de markt. Het is dan soms lastig te bepalen welke coating u nodig heeft voor uw toepassing. Het coaten zorgt er niet alleen voor dat de ondergrond er mooier uitziet, maar het zorgt ook voor bescherming. Met een coating maakt u ook een slijtvaste en isolerende ondergrond. Daarnaast zorgt het voor een langere levensduur van het materiaal.

Innotec heeft diverse hoogwaardige coatings in het assortiment voor nagenoeg alle toepassingen. U kunt bijvoorbeeld metaal, staal, rvs en aluminium coaten met onze Zinc Coat. En hout is bijvoorbeeld te coaten met de Imprisol Project Primer, welke op basis van polyurethaan is. Daarnaast kunt u vele soorten kunststof coaten met onze Repaplast Structure Coat. We hebben ook een aantal transparante coatings, welke een onzichtbaar resultaat geven.

In het productschema hieronder vind u meer informatie over onze coatings. Om te zorgen dat u de juiste coating voor uw toepassing gebruikt kunt u voor een gedegen advies ook contact opnemen met één van onze productspecialisten. U kunt ze ook in onze online shop bestellen.