Coating voor beton voor optimale bescherming!

Coating voor beton koopt u het best bij Innotec

Het is altijd lastig kiezen voor een goede coating. Beton is ook een ondergrond waarbij u goed moet nadenken over de coating. Vloeren, gevels, schoorstenen, buitenmuren etc. staan dagelijks onder invloed van verschillende weersomstandigheden. Ondergronden zoals steenachtige materialen, beton, pleisterwerk, baksteen en natuursteen hebben allemaal te maken hebben met waterinsijpeling (doorslaan van de muur) met alle gevolgen van dien. Het aanbrengen van een betoncoating is daarom erg belangrijk. Klik hier om naar ons assortiment van coating beton te gaan. 

Om te zorgen dat u de ondergrond zoveel mogelijk beschermd tegen invloeden van buitenaf heeft Innotec een coating ontwikkeld die hiervoor uitstekend te gebruiken is.

Hydro Guard is een zeer hoogwaardig kleurloos impregneermiddel voor een onzichtbare, ademende en waterafstotende bescherming. Het is uitstekend toe te passen op gevels, lichthellende daken, buitenmuren en vloeren. Hydro Guard zorgt ervoor dat het indringen van vocht op bijvoorbeeld uw betonvloer wordt verminderd. Daarnaast zorgt het product ervoor dat vochtplekken, schimmels, natte wanden, zout- en kalkuitslag, uitbloedingen, vorstschade, mosgroei en aanhechting van vuil zoveel mogelijk worden voorkomen. Deze beton coating is niet op basis van siliconen. Dit betekent dat uw beton niet gaat glimmen! De beste kwaliteit betoncoating die er is! 

Voor meer informatie hierover kunt u ook contact opnemen met één van onze productspecialisten. Zij komen graag bij u langs om u een professionele demonstratie op locatie te verzorgen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice op telefoonnummer +31 (0) 53 428 29 54. Hieronder vindt u de Hydro Guard ook die u meteen kunt bestellen.