Coating van Innotec van de allerbeste kwaliteit

Hoogwaardige coating voor nagenoeg iedere toepassing

Er zijn een heleboel soorten coating verkrijgbaar op de markt. Veel bedrijven spelen daarom met de vraag welke coating ze nodig hebben voor een bepaalde toepassing. Het coaten zorgt er niet alleen voor dat de ondergrond er mooier uitziet, maar het zorgt ook voor bescherming. Door het aanbrengen van een coating zorgt u voor een langere levensduur van de ondergrond. Klik hier om ons zeer complete assortiment coatings te bekijken

Innotec heeft diverse hoogwaardige coatings in het assortiment voor nagenoeg alle toepassingen. U kunt bijvoorbeeld metalen, stalen en aluminium ondergronden beschermen met onze Zinc Coat. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld buitenmuren of betonvloeren coaten met de Hydro Guard. Zo heeft Innotec diverse mogelijkheden voor nagenoeg alle ondergronden een coating. 

In het productschema hieronder vind u meer informatie over onze coatings. Om te zorgen dat u de juiste coating voor uw toepassing gebruikt kunt u voor een gedegen advies ook contact opnemen met één van onze productspecialisten. Zij komen graag bij u langs om u een professionele demonstratie van de coating te verzorgen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice op telefoonnummer + 31 (0) 53 428 29 54. U kunt ze ook in onze online shop bestellen. Klik hier om ons zeer complete assortiment coatings te bekijken.