Betaalinformatie

Betaalinformatie
Veilig betalen heeft bij ons een hoge prioriteit. Wij vinden het belangrijk dat u als klant het gevoel heeft dat u bij ons veilig en betrouwbaar betaalt. Hiervoor hebben wij een samenwerking met een aantal betaalproviders die de veiligheid garanderen. Daarbij heeft u als klant de mogelijkheid om op de volgende manieren te betalen:

Wij hebben de volgende betaalopties:

  • iDeal
  • Creditcard (Visa & Mastercard)
  • Overboeking
  • PayPal
  • Factuur (alleen bij aanmaken account)

iDeal
Een van meest betrouwbare manieren van betalen is iDeal. iDeal wordt ook door onze klanten het meest gebruikt. Indien u kiest voor het betalen met iDeal, dan betaalt u via uw eigen bank. U wordt naar de beveiligde omgeving van uw eigen bank geleid en hier voert u de betaling uit. Op het moment dat u de betaling heeft voldaan komt u weer op de website van Innotec en de betaling is voldaan. Wij ondersteuren de volgende banken: ABN Amro, ASN bank, Friesland bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers)

Creditcard
De meest veilige manier van betalen is met een creditcard. Daarnaast is deze ook het meest eenvoudig bij ons in de webshop. U voert via de beveiligde verbinding van onze provider uw gegevens in. Wij hebben de volgende gegevens nodig: creditcardnummer, de vervaldatum en CID/CVC code. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en staat meestal aan de achterzijde van de creditcard. De gegevens worden naar de creditcardmaatschappij verstuurd en wanneer de transactie is geautoriseerd ontvang je hierover bericht. De bestelling is dan afgerond! Wij ondersteunen de volgende creditcard maatschappijen: Visa & Mastercard.